Сервисни информации

Електроснабдување

Од  ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 27.03.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

  • Во период од 11:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во населба Деребој кај Млинот и АТА Комерц. Во период од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с.Лавце, ХПП ПЕНА, Космофон Селце, Тетовско Кале, с.Селце. Во период од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во населба Деребој после автосервис Шампион (опш.Тетово);
  • Во период од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од Оризова фабрика ДАНИВО во с.Горни Подлог. Во период од 09:00 до 12:00 часот, корисниците одул. Евлија Челебија и ул. Киро Кекенски, ул. Тодосија Паунов делот од БС Лукоил до кружен тек и објект на Македонска пошта, маркет Стокомак  и пекара Урбан (опш.Кочани);
  • Во период од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од Еловец, Раковец, Голозинци, Мелница, корисниците од Долно Јаболчиште и Горно Јаболчиште, дел од корисниците во с. Чашка, корисниците од Лисиче, Горно Врановци, Дреново(опш.Чашка);
  • Во период од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул.Христо Татарчев – 1 бр.103 (позади Агрохемија), ул.Христо Татарчев – 1 бр.103 (Агрохемија). Во период од 09:00 до 12:00 часот, корисницте од дел од ул.Антон Димитров(122-126) (опш.Кисела Вода);
  • Во период од 11:00 до 14:00 часот, корисниците дел од ул.Букурешка(опш.Карпош);
  • Во период од 9:45 до 14:30 часот, на ден 23.03.2023 година без електрична енергија останаа корисниците од Богомила, Орешје, Нежилово, потрошувачите од Папрадиште и Чеплес, потрошувачите од Гулевска Населба, с. Бистрица, с. Црешнево ( општина Велес)
  • На ден 24.03.2023 година oд 08:30 до 11:00часот  без снабдување со електрична енергија ќе останат дел од корисниците од ул. 1558 во нас. Радишани ( општина Бутел); Во период од 09:00 до 13:00 без снабдување со електрична енергија ке останат корисниците од кула бр.1 на ул. Никола Парапунов, ( кај стара телевизија) ( општина Карпош)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе