Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа, на ден 09.06.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Белушино; Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Полчиште, Бешиште и Витолиште, Ман. Св.Илија-Витолиште, Сирма, Ман.Св.Пантелејмон (опш.Прилеп);
  • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Спанчево и Рудник Опалит Спанчево (опш.Кочани);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од улиците Димче Кокошарчео и Кирил и Методиј – кај школото и ЖИТО маркет; Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Кумарино и Ново село, Уни Агро и Нафотовод; Од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од цела општина Чашка, селата Бањица, Отиштино, Раковец, Еловец, Голозинци, Мелница, Лисиче, Горно Врановци, Дреново, Долно и Горно Јаболчиште, Оранжерии Чашка, Брана Лисиче и Тополка 2000 (опш.Велес);
  • Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од м.в.Грамаѓе, згради на влез на Крива Паланка и дел од Мартиница (опш.Крива Паланка);
  • Од 09:30 до 12:30 часот, фирмата БТБ-Македонија, Оранжерии на влез на Виница, продажен салон на Мебел-Ви на влезот на Виница, објект на Макпрогрес кај Стара Љуштара, објект на Макпрогрес на влезот на Виница кај Атом (опш.Виница);
  • Од 08:30 до 16:30 часот, корисниците од Пат за Стара Кожара, Сервис Пржо, спроти поранешен Гоце Радосавлевич; Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Градешница, Старавина, Будимирци и Зовиќ, Ман.Св.Илија-Градешница и АРМ Старавина (опш.Битола);
  • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од с.Горна Бањица (опш.Гостивар);
  • ) (опш.Велес);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Делогожда – на излез кон с.Ливада; Од 10:00 до 15:30 часот, корисниците од улиците 1ви Мај и Црни Дрим и дел од ул.Ѓорѓи Ѓоргон (опш.Струга).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителски акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе