Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа, на ден 26.06.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од с.Крушопек(опш.Сарај);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од Институт за Тутун, Хлорна Станица Песиобрци, Гробишта Песиобрци,Корвин Стоун, Мермер Стојан, Стибера, Агро Инвест Без ЕЕ ќе бидат Институт за Тутун, Хлорна Станица Песиобрци, Гробишта Песиобрци,Корвин Стоун, Мермер Стојан, Стибера, Агро Инвест(опш.Прилеп);
 • Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од Христо Узунов, Востаничка, Церска(опш. Кисела Вода);
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од дел од ул.Рисмка(опш.Ѓорче Петров);
 • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од с.Косматац, с.Мургап. с.Кутлибег, с.Пезово, с.К’шање, затвор с.К’шање и с,Кокошиње(опш.Куманово);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од Партениј Зографсли, Серска, Црниче, Христо Узунов, Славејко Арсов, Востаничка(опш.Кисела Вода);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Калиште, с.Ломница, с.Ѓурѓевиште (опш.Врапчиште);
 •                 Од 08:45 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Луково(опш.Струга);
 • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.Партизанска, ул.Маркс-Енгелсова,ул. Јово Стефаноски – Риле и ул. Скопска(опш.Струга);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од             претставништво на Прилепска Пивара, Адвајзори ДОО, Технички преглед за возила (ул. 15ти Корпус), дел од објектите на улица 15ти Корпус, Меџик Панорама и објектите околу Панорама(опш.Охрид);
 • Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Ињево(опш.Струмица).            

Поврзани објави

Почувствуван земјотрес во Штипско

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе