Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 11.07.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

 • во периодот од 09.00 до 14.30 часот, дел од корисниците дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во Горно Маало, кај млинот ( општина Тетово)
 •                 во периодот од 06.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од ул.Едвард Кардељ, ЈНА и дел од Антигона ( општина Неготино)
 •                 во периодот од 08.30 до 12.30 часот, дел од корисниците од Шералти, Новачки пат, како и останати околни објекти  ( општина Битола)
 •                 во периодот од 10.30 до 14.30 часот, дел од корисниците од САРАЈ: Дел на патот со бекатонки меѓу ТИ АМО и ул. 1721 во с.Глумово ( општина Сарај)
 • во периодот од 10.30 до 14.00 часот, дел од корисниците од с.Желино, фирма Голец Транс ( општина Тетотво)
 • во периодот од 08.30 до 13.30 часот, дел од корисниците од нас. Питарница и ул. Боге Велјаноски ( општина Гостивар)
 • во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од с.Довезенце ( општина Куманово)
 • во периодот од 08.30 до 16.30 часот, дел од корисниците од ул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски ( општина Прилеп)
 • во периодот од 08.30 до 14.00 часот, дел од корисниците од ТС:  Градски гробишта, Француски гробишта и Кафтанџица ( општина Битола)
 • во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од РАДИШАНИ: ул.28 и дел од потрошувачите на ул.32 во с.Радишани ( општина Бутел)
 • во периодот од 09.15 до 014.00 часот, дел од корисниците од ТС:  с.Црнеец, Стрежево, брана Стрежево, манастир Црнеец, Метимир и Гопеш (опш.Битола) 
 •                 во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од ТРЕБОШ, ПАЛАТИЦА, ОЗОРМИШТЕ ( општина Тетово)
 • во периодот од 09.00 до 14.30 часот, дел од корисниците од  град Тетово, објекти кои се наоѓаат од кружниот тек кај Хелга кон М.Речица ( општина Тетово)
 • во периодот од 08.30 до 13.00 часот, дел од корисниците од с.Мажучиште, ул.Орде Чопела на излез од Прилеп, фирма Стибера, фирма Корвин Стоун, фирма Агроинвест,Институт за Тутун, Хлорна Станица Песиобрци,Градски Гробишта (општина Прилеп)
 • во периодот од 08.40 до 15.00 часот, дел од корисниците од РУДНИК ТОРАНИЦА (БУЛМАК) ( општина Крива Паланка)
 • во периодот од 09.15 до 1.30 часот, дел од корисниците од Телеком Оморани, Козарска Фарма Мокрени, Село Мокрени, Ораов Дол, Габровник, Теово,Согле, Монопол, Гулевска Населба, Св.Богородица Согле, Бистрица, Црешнево, Богомила, Карчо, Нежилово, Папрадиште, Ореше, Чеплес ( општина Велес)
 • во периодот од 08.50 до 13.00 часот, дел од корисниците од улици:  Борис Кидрич, Ѓорѓи Бакарчев, Игнат Атанасовски и Младински Бригади ( општина Битола)
 • во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од с.Јегуновце, кон т.н Колонија ( општина Тетово)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе