Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 22.08.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Грачани (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од улиците Карл Маркс и Питу Гули на Горобински Пат (опш.Свети Николе);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од селата Шопско Рударе, Коњух и Димонци (опш.Кратово);
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с.Ново село, Ново Село Шар, Селце Кеч, дел од извод Боговиње; Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од Голема Речица, дел од с.Калник (опш.Тетово);
 • Од 09:30 до 13:30 часот, корисниците од с.Ново Село лоцирани од влезот на селото од страна на с.Сушица се до реката и кон ресторан Мичел, како и  поранешните фабрики „Пирин“  и “Треска“ (опш.Струмица);
 • Од 09:30 до 13:30 часот, корисниците од селата Врбоец, Милошево, Св.Митрани, Бучин, Пресил и Воѓани, фирма Орбита Табак и Тутунски комбинат СЕКЕ (опш.Крушево);
 • Од 09:30 до 15:30 часот, корисниците од дел од с.Маврово (опш.Гостивар);
 • Од 09:20 до 14:00 часот, корисниците од с.Огут (опш.Крива Паланка);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Марена – на патот кон Кавадарци (опш.Кавадарци);
 • Од 08:50 до 14:00 часот, корисниците од с.Двориште, Туртела, Гараган, Умленски колиби, Населба Суви Лаки, дел од с.Ратево (опш.Берово);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Радолишта, населба Теферич, како и сите потрошувачи од селата Заграчани, Шум и Вишни, ХПП Вишни 1 и Вишни 2 и База Заграчани (опш.Струга);
 • Од 07:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.Пенка Котеска – кон Сирената и од ул.Добре Иваноски (опш.Прилеп);
 • Од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од викендиците во с.Стрезовце (опш.Куманово).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе