Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 07.04.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

 • Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.70 во с.Волково. (општина Ѓорче Петров)
 • Во период од 07:00 до 09:30 часот, корисниците од Здружение на возачи АМСМ. (општина Велес)
 • Во период од 11:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.Сане Ѓорѓиев. (општина Штип)
 • Во период од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од селата:Горно Зркле и Лупште. (општина Македонски Брод)
 • Во период од 08:50 до 10:30 часот, корисниците од Индустриска Зона Илинден потрошувачи ЈЦС Шпед, Барт Логистик, Нептун, Ред Шпед, Лим Дизајн. (општина Илинден)
 • Во период од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од с.Пклиште, с.Герман, с.Нерав, с.Станча. (општина Крива Паланка)
 • Во период од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од с.Прибачево, фабрика за ориз во с.Прибачево, фирми кај Сепарација Брегалница Прибачево. (општина Кочани)
 • Во период од 09:00 до 15: 0:00 часот, кориснциите од ул.Никодин Симоски, ул.Никола Тесла, ул.Трајко Јованоски, ул.Гаче Гаврилоски. (општина Гостивар)
 •  Во период од 08:50 до 10:30 часот, корисниците од долен дел на с.Арачиново. (општина Арачиново)
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Марксова. (општина Прилеп)
 • Во период од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Видовиште. (општина Кочани)
 • Во период од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од Зграда Гранит и околината (Вршковски Дент, Интерворкс, Цептер). (општина Битола)
 • Во период од 09:35 до 15:00 часот, корисниците од областите околу Чифлик, Дрен, Дошница, Драчевица. (општина Демир Капија)
 • Во период од 09:15 до 15:00 часот, корисниците од Тажеска река, резерват Јасен, село Белица,Брезница,Тажево, Беличка река, Брезничка река. (општина Македонски Брод)
 • Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 08.04.2023 година, без електрична енергија ќе останат:
 • Во период од 06:00 до 06:30 часот, корисниците од населба Железничка, Ларчер, Винарска визба, Туртел инкубатор, Индустриска зона север, села северно кон Овче поле, с.Три чешми, Криви дол, Врсаково, Сарчиево, Судиќ, Сушево, Ежово, Скаватори, Синохидро, Геотехника, Солар веј, Спортски аеродром Сушево, Војни магацини Криви дол. (општина Штип)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе