Вести

Одлуки за избор на кандидат по Интерен оглас број 01/2023 за унапредување на административен службеник во Центар за управување со кризи

Одлуки за избор на кандидат по Интерен оглас број 01/2023 за унапредување на административен службеник во Центар за управување со кризи ЛИНК

Поврзани објави

Одржани предавања со образовните институции за превенција од елементарни непогоди во општина Кичево     

Cuk Editor

Регионална работилница – „Управување со шумски пожари за зајакнување на климатската отпорност и безбедност“, во коорганизација на ОБСЕ, оддел за економски и еколошки активности (ОСЕЕА), Глобален центар за следење на пожари (GFMC) и Регионален центар за сл

Web Administrator

Седница на Регионалниот штаб за управување со кризи-Струмица

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе