Поврзани објави

Oдржана седница на Регионален штаб на ПО-РЦУК Прилеп

Web Administrator

Превентивни активности за заштита од пожари на Регионалниот штаб за управување со кризи Свети Николе

Cuk Editor

Работилница во рамките на Иницијативата за безбедност од пролиферација

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе