Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 18.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 11:30  часот, корисниците од куќите со парни броеви на ул.Жеденска (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Филип Втори – од бр.22 до бр.35 и делот кај поранешен Сетек кон Каракански Бавчи (опш.Свети Николе);
  • Од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од селата Мамудовци и Лазаровци (опш.Кичево);
  • Од 08:45 до 14:00 часот, корисниците од дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај стара Стоковна Куќа – Тинекс, Интер Спорт и Арена (опш.Тетово);
  • Од 09:05 до 13:30 часот, корисниците од с.Град (опш.Делчево).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе