Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 27.10.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Миле Поп Јорданов со бр. 41, 43, 45, 47 и 49А и 49Б (опш.Карпош – Скопје);
 • Од 08:30 до 10:30 часот, корисниците од дел од с.Орман (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
 • Од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од  дел од ул.Призренска 2 во с.Кучевиште – од автобуската кон с.Побожје (опш.Чучер Сандево – Скопје);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од селата Подржикоњ и Луке (опш.Крива Паланка);
 • Од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од улиците 120 и Стрчин и дел од улиците Анести Пановски и Лавчански Пат; Од 09:15 до 14:15 часот, корисниците од селата Бараково, Единаковци и Света и ТС Млин (опш.Битола);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од селата Свето Митрани, Врбоец, Бучин, Пресил и Милошево (опш.Крушево);
 • Од 09:15 до 14:00 часот, корисниците од селата Вак’в, Винце, Студена Бара и Краста Војно, Пчиња, ИН МАК Каменолом, Краста Каменолом, Краста Ѓубриште, Краста Викендици (опш.Куманово);
 • Од 09:05 до 14:00 часот, корисниците од селата Ораов дол, Мокрени, Габровник, Теово, Согле, Црешнево, Монопол, Бистрица, Богомила, Нежилово, Ореше, Папрадиште, Чеплес, Телеком Оморани, Козарска фарма Мокрени, Св.Богородица Согле (опш.Велес);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Ново село, Урвич, Селце, Кеч и Јеловјане; Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Рогле (опш.Тетово);
 • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од селата Мало Рувци, Шелеврци и Алинци, Бензинска Елтерм, Млин Тополчани (опш.Прилеп);
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од улиците Тане Цалески и Санде Штерјоски, деловен објект од адвокат Вулнет Сулоја, казино Стар, нотар Елица (опш.Кичево);
 • Од 08:15 до 15:30 часот, корисниците од селата Речане, Церово, Сретково и Ново село, Асфалтни бази и сепарации – Прогрес 98, Пелагонија, Јефута и Микрогранулат; Од 08:35 до 15:00 часот, корисниците од селата Трново и Куново (опш.Гостивар);
 • Од 08:45 до 13:30 часот, корисниците од улиците Ванчо Прќе и Кеј 30ти Август, реонот околу објектот на Ветеринарната станица (опш.Кочани).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе