Вести

Land Rover Defender Hard Top N1 на помош во Центарот за управување со кризи

Центарот за управување со кризи дава безрезервна поддршка на планинарството. Доколку доживеете несреќа или ви се појават здравствени проблеми на планина или наидете на планинар на кого му треба помош, веднаш јавете се на 112. Доколку мрежата е слаба или повремена веднаш испратете СМС со текст “помош” и локација (стиснете на “испрати локација”). Операторите од 112 ќе ве пронајдат и ќе испратат помош.

Несопирлив на тешки терени, исто како и вработените на ЦУК, Land Rover Defender им стои на располагање и им дава поддршка во секојдневните активности и интервенции со кои се соочуваат.

Поврзани објави

Еко-ДРР Проектот во посета на СОЗШУ “Ѓорче Петров” од Кавадарци

Cuk Editor

ПОЗИТИВНА ОЦЕНКА НА ЕК ЗА БРОЈОТ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112 ВО ЦУК

Cuk Editor

Работилница во рамките на Иницијативата за безбедност од пролиферација

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе