Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистибутивната мрежа на ден 01.04.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Туденце; Од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од град Тетово – објекти кои се кај Болница, кај Амамот, кај СВР, како и корисниците од нас.Пржова Бавча, Горно Маало, Купеник и дел од Вардарска (опш.Тетово);
  • Од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од дел од ул.300 – од трафостаница кон  Зебрњак (опш.Куманово);
  • Од 80:30 до 16:30 часот, корисниците од селата Нивичани, Рајчани и Пантелеј (опш.Кочани);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од Еуротерм, Печатница К-98, Амбос, Агро Мех и Дрвопласт (опш.Прилеп).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе