Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистибутивната мрежа на ден 11.04.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 10:30 часот, корисниците од Каменолом Видовиште (Општина Кочани)
 • Од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Боге Вељаноски (Општина Гостивар)
 • Од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од Добрашане: ул.Белановска во близина на маркетот Нами Ком. (Општина Куманово)
 • Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од Талашманци, Крилатица, Трновац, Ветуница, Страцин, Пендак и репетитори на Т-мобиле и А1 во Страцин.(Општина Кратово)
 • Од 11:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од корисниците во Струга, Вишинско Блато, позади Дијализа (Општина Струга)
 • Од 11:30 до 13:00 часот, корисниците од ул. Никола Тесла згр. 16, 18, ул. Орце Николов, згр. 174 (Општина Ѓорче Петров)
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од спортска сала ОУ Гоце Делчев (Општина Тетово)
 • Од 07:30 до 10:30 часот, корисниците од Железница, Туралево, Живалево,Татомир, Филиповци, Тополовиќ, Секулица, Горна Секулица, Вакв, Шопско Рударе, Коњух и Димонци.(Општина Кратово)
 • Од 10:30 до 12:00 часот, корисниците од Дел од општина Градско, ЗТП Градско, Агро Свифт, Изолмонт, Оранжерии (Општина Велес)
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од централното градско подрачје во Крушево, Управа за јавни приходи, УНИ Банка, пицерија СКАР (Општина Прилеп)
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од Модрич, Дренок и ХПП Модрич (Општина Струга)
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Јастре Здравкоски, дел од ул.Сретко Крстески (Општина Гостивар)
 • Од 09:10 до 10:30 часот, корисниците од ул. Индустриска казино All In, ул.Индустриска, отпад Манта, ул.Ибе Паликуќа, ул.Јован Поповиќ и бензинска станица Лук Оил Автопат и Романовце (Општина Куманово)
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од Дел од ул.Цар Самоил од дрвен пазар кон Саат Кула (Општина Битола)
 • Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул. 300 населба Ајдучка Чешма од трафостаница кон Зебрњак (Општина Куманово)
 • Од 13:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Маркова Сушица (на почеток кај ресторанот) (Општина Аеродром)
 • Од 09:30 до 11:00 часот, корисниците од објектите и фирми на влезот во с.Чешиново, Бензинска пумпа ЕУРО ПЕТРОЛ, с.Кучичино, с.Бурилчево (Општина Кочани)
 • Од 09:20 до 13:00 часот, корисниците од Клучка Градско, Ладилник Шошев, Вигон, Бензинска Пумпа Росоман, Тргометал,  Аеродром Росоман, Маврово база- Стоби (Општина Велес)
 • Од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од село Ново Лагово (Општина Прилеп)
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од корисниците во селата Нерези, Безево, Пискупштина и Јабланица (Општина Струга)
 • Од 08:45 до 15:00 часот, корисниците од ТС:  с. Сувохгрло, Радово, Брезово, Зашле и космофон Зашле (Општина Битола)
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од Ново Село, ул. 10,12,32,46,54,62,84,4,6,18,34,2,12,16,64 (Општина Ѓорче Петров)
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од туристички локалитет Смрдлива вода (Општина Гевгелија)
 • Од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од ПВПП Баби Електрани и ПВПП Баби Електрани А (Општина Штип)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе