Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден  07.03.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

Од 09:30 до 13:00 часот, кориснциите од ул.Ловќенска бр.9 и бр.15 (опш.Карпош – Скопје);

Од 08:00 до 14:00 часот, Железничката станица во Ѓорче Петров, како и можен е краток прекин на корисниците во Злокуќани и с.Бардовци (општини Ѓорче Петров и Карпош – Скопје);

Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Орашје (опш.Тетово);

Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од сселата Драчевица, Дошница, Дрен и Чифлик (опш.Демир Капија);

Од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.Балиндолска (опш.Гостивар);

Од 13:00 до 14:00 часот, корисниците од улиците Васа Кошулчева и Алексо Демниевски Бауман, дел од ул.АСНОМ и фирмите Пододекор, Леов, Смелт, Будо Моторс и Алмак (опш.Велес);

Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од центарот во с.Зрновци (опш.Кочани).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе