Category : Сервисни информации

Сервисни информации

Почувствуван земјотрес

Cuk Editor
Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Северна Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје,...
Сервисни информации

Крводарителни акции со жителите на Кочани и Македонски Брод.

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известува дека за денес планирани се крводарителни акции со жителите на Кочани и Македонски Брод.30.12.2022...
Сервисни информации

Електроснабдување 30.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 29.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: Во период од 09:00 до 11:30...
Сервисни информации

Крводарителни акции со граѓаните на Виница во просториите на Црвениот Крст, Традиционлна новогодишна акција во Струмица во просториите на Црвениот Крст и со граѓаните на Лозово во зградата на Општината Лозово.

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се следните крводарителни акции: Со граѓаните на Виница во просториите на Црвениот Крст, Традиционлна новогодишна...
Сервисни информации

Електроснабдување 28.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 28.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: • Во период од 08:30 до...

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе