Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 24.02.2023 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

  • од 08.30 до 12.00 часот, корисниците од улиците Георги Димитров бр.23/2 и 66/2, Франк Харкорд Манинг и 14 Декември бр.1 и бр.3. ( општина Кисела Вода )
  • од 09.30 до 14.00 часот, корисниците од село Семениште. ( општина Сарај )
  • од 10.30 до 14.00 часот, корисниците од ул. Франц Розман од бр.7 до бр.15. ( општина Карпош )

На ден 27.02.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:00 до 14:30 часот, корисниците од ул ул. Мусала, ул. Вера Пазаванска и место викано Цуцево (опш.Кратово)
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.188  ( Мала Речица ) (опш.Тетово)
  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од ул Рудник Сивец, Рудник Фимар Балкан, Репетитори на Борула и Дервен, с. Присад, с. Дабница, Ман. Св. Ѓорѓија (опш.Праилеп)
  • Од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од ул НАСЕЛБА МАКЕДОНКА, МЛИН ВОДОЦРП, АРМ КАСАРНА, ПРЕЦИС, ВИТ, ЕМО-ТМ, ЛОНГУРОВ КОНФЕКЦИЈА (опш.Штип)
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул дел од ул. Сретко Крстески, дел од ул. Илинденска (кај интернатот) (опш.Гостивар)
  • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од ул Дел од с.Семениште. (опш.Ѓорче Петров)
  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул ТИРЗ ШТИП, АДИЕНТ, ТЕХНИКАЛ ТЕКСТАЈЛС, КОНДЕВО (опш.Штип)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување 27.12.2022

Web Administrator

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе