Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 08.03.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

– Во период од 08:00 до 11:30 часот, дел од корисниците од ул.Живко Фирфов. (општина Велес)

– Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од индустриски објекти кои се пред влез на с.Брвеница(Цуцуљ, Хелга), индустриски објекти кои се на влез во с.Челопек(Бриони, Млекара,Свињарска Фарма,Бетоњерка,Сали Мухамед), објекти кои се на влез во с.Челопек. (општина Тетово)

– Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Марксова. (општина Прилеп)

– Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Мирковци. (општина Чучер-Сандево)

– Во период од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. АСНОМ, фирмите Пододекор, Леов, Смелт, Будо Моторс, Алмак, скара Чакар…, ул. Алексо Демниевски Бауман, ул.Васа Кошулчева, дел од ул. Моша Пијаде. (општина Велес)

– Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Добромири. (општина Битола)

– Во период од 08:25 до 14:30 часот, корисниците од м.в. Локва, дел од потрошувачите во м.в. Бавчи Речани, дел од потрошувачите на ул. Академик Пенчо Давчев. (општина Велес)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе