Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 28.03.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од Стенче: Водна Пумпа с.Стенче, објекти кај Фармата на патот за с.Стенче, дел од с.Теново, објекти кои се наоѓаат кај вториот влез во селото и во центарот ( општина Тетово);
 • Во период од 09:20 до 13:30 часот корисниците од нас. Владиовци( општина Велес);
 • Во период од 07:30 до 10:00 часот корисниците од дел од западен булевар( општина Кавадарци);
 • Во период од 08:00 до 13:00 часот корисниците од 5 та Партиска Конференција.Џемал Бијадиќ, делот под Елкос, Сремски Фронт, Елкос.( општина Штип);
 • Во период од 12.00 до 14:00 часот корисниците од корисниците од Рудник Тораница ( општина Крива Паланка);
 • Во период од 09:00 до 13:00 часот корисниците од с.Ранковце, Терзиска Маала и Ресторан „Ранч“( општина Ранковце);
 • .Во период од 09:00 до 13:00 часот корисниците од с.Фурка, Водовод Фурка и Војно Фурка 9 општина Гевгелија);
 • Во период од 09:00 до 13:00 часот корисниците од с.Добридол-област на центар и кон Неготино ( општина Гостивар);
 • Во период од 10:00 до 15:00 часот корисниците од дел од ул. 4 ти Јули , дел од ул. Прва, Живинарска фарма на Агроплаод Ресен, Пумпи Овошен Насад, дел од ул. Наум Веслиевски, дел од ул. 11 Септември ( општина Ресен);
 • Во период од 09:30 до 11:30 часот корисниците од с.Драчевоца ( општина Студеничани);
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот корисниците од Марксова ,Мукос( општина Прилеп);
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ТС Доброште 4  ул.101 пред школото ( општина Тетово);
 • Во период од 08:00 до 14:30 часот корисниците од Табачка маала, Бојаџиско, Филтер Станица, с.Близанци, с.Луково. ( општина Кратово);
 • Во период од 09:00 до 11:00 часот корисниците од с.Ново Лагово, с.Старо Лагово, Фирма Фаст Фешн, Фирма Инако, Соларна централа Солартек ( општина Прилеп);
 • Во период од 08:45 до 13:00 часот корисниците од ул.Гоце Делчев и бул .Браќа Ѓиноски (кај кружниот тек и Халк Банка), ул.Ленинградска (позади Културен дом), ул. 18 Ноември кон Ново Маало ( општина Гостивар);
 • Во период од 10:00 до 11:30 часот корисниците од Репетиеор, с,Теново ( општина Тетово).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Почувствуван земјотрес во Охрид и Кичево

Cuk Editor

Почувствуван земјотрес во Штип

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе