Вести

Одлуки за избор на кандидат по Интерен оглас број 01/2023 за унапредување на административен службеник во Центар за управување со кризи

Одлуки за избор на кандидат по Интерен оглас број 01/2023 за унапредување на административен службеник во Центар за управување со кризи ЛИНК

Поврзани објави

АНГЕЛОВ ВО РАБОТНА ПОСЕТА ВО РЕНОВИРАНИТЕ ПРОСТОРИИ НА РЦУК ШТИП

Cuk Editor

ПОТПИШУВАЊЕ ФИНАЛЕН ПРИЕМ НА СОФТВЕРОТ ЗА Е 112 ВО ЦУК

Cuk Editor

Превентивни активности за заштита од пожари на Регионалниот штаб за управување со кризи Свети Николе

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе