Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 19.04.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Од 11:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.Франце Прешерн (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Железничка (ДЕАДОР 2012 ДООЕЛ, ДТТУ ЦРНА РЕКА ДООЕЛ, ЕУРО СТИЛ ДООЕЛ, МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ, ХЕБЕЛ ДООЕЛ, АНДРОС ДОО); Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Косел, дел од објектите наспроти ф-ка Костал – над магистралниот пат за Битола;
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с.Подгорци; Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од градот Струга кои живеат во централното градско подрачје, поточно улиците Пролетерски бригади, Мите Димоски и Елпида Караманди и дел од ул.27ми Март, банките кои се наоѓаат на ул.Пролетерски бригади (Шпаркасе, НЛБ, Стопанска), маркет Тинекс (кај Дримот) и Трговски центар Фати трејд (опш.Струга);
  • Од 08:45 до 14:00 часот, корисниците од улиците Стрчин, Партизанска, Столе Попов, Милтон Манаки и Пецо Божиновски (опш.Битола);
  • Од 08:00 до 17:00 часот, објектите кои се наоѓаат во населба Деребој – Ата, Млин, Нијази, Хајуп, Шампион и АЛБмил (опш.Тетово).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе