Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 06.07.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

 • Во период од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ТС Скопјанка и зградите помеѓу бул. Кузман Јосуфовски Питу и бул. Јане Сандански. (општина Аеродром-Скопје);
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот, кориснциите од Попова Шапка, Лисец, Гајре. (општина Тетово);
 • Во период од 09:15 до 14:30 часот, корисниците од Гулевска Населба, Св.Богородица, Согле, Бистрица, Црешнево, Богомила, Карчо, Нежилово, Папрадиште, Ореше, Чеплес. (општина Чашка- Велес);
 • Во период од 08:15 до 10:15 часот, корисниците од с.Скачковце. (општина Куманово);
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Арх.Сотир Томовски, Дел од ул.Мите Богоевски, Дел од ул.Жорж Бизе. (општина Кисела Вода-Скопје);
 • Во период од 09:00 до 15:00  часот, корисниците од  с.Селце, с.Борино, с.Белушино. (општина Крушево);
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Горубинци. (општина Штип);
 • Во период од 08:30 до 15:00 часот, кориснциите од с.Крушопек. (општина Сарај);
 • Во период од 08:50 до 15:00 часот, корисниците од ТС: Космофон Древеник и базна станица Полиција с. Древеник. (општина Битола);
 • Во период од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од с.Стрезовце. (општина Куманово);
 • Во период од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Радање, делот продавницата нагоре. (општина Штип);
 • Во период од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Витолиште, с.Бешиште, с.Будимирци, с.Старавина, с.Зовиќ, с.Градешница, Репетитори на Пантеле. (општина Прилеп);
 • Во период од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од с.Долни Липовиќ и базна станица Пожар, с.Дедино, с.Габревци, с.Долни Радеш и с.Горни Радеш, с.Лубница, с.Горни Липовиќ, с.Конче, с.Ракитец и БП Макпетрол. (општина Струмица);
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од Архепископ Михаил, Даме Груев, Кочо Рацин, Љубен Весов. (општина Велес);
 • Во период од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од ул.Димитар Благоев и ул.Ѓорги Андееевиќ Кун. (општина Аеродром-Скопје);
 • Во период од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од бул. Србија фирми Микро асу, Еуропап доо, Каса Локс доо. (општина Кисела Вода-Скопје);
 • Во период од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од нас.Фазанерија-област кај сточен пазар. (општина Гостивар);
 • Во период од 08:40 до 09:00 часот, кориснциите од дел од нас.Циглана, дел од с.Д.Бањица, нас.Грудајца.. (општина Гостивар);
 • Во период од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од ул. Борка Талески – дел ( од кај м.в Чкатра кон Ридтекс). (општина Прилеп);
 • Во период од 08:45 до 14:00 часот, корисниците од с.Равен-област на влез. (општина Гостивар).

Поврзани објави

Крводарителни акции 23.12.2022

Web Administrator

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе