Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 07.07.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

 • во периодот од 08.30 до 09.30 часот, дел од корисниците од ул. 2 во Визбегово, како и дел од корисниците лоцирани на бул. Јадранска Магистрала. ( општина Бутел )
 •  Во периодот од 10.00 до 11.00 часот, корисниците од ул. Рокомија од бр.1 до бр.74. ( опшина Бутел ).
 •  Во периодот од 11.30 до 12.30 часот, корисниците од ул. 16 – та Македонска Бригада од бр.1 до бр.6, корисниците од ул.1632, како и зградата над Комерцијална Банка. ( општина Гази Баба ).
 • ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 10.07.2023 година, без електрична енергија ќе останат:
 • Во период од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел на ул .101 во с.Порој (опш Тетово).
 • Во период од 08:30 до 16:30 часот, корисниците од ул. Пенка  Котеска дел УЛ.Борка ,Талески дел ,ул.Цена Џирозот ,ул Влада Стојаноски (опш Прилеп)
 •   ВО период од 10:00 до 16:00 часот, корисниците од с. Гари (опш Дебар )
 • Во период од 11:00 до 15:00  часот, корисниците од Боговиње Раковец (опш Боговиње )
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Тркање горниот дел на селото,зад самопослугата (опш Кочани);
 • Во период од 09:30 до 14:00 часот, кориснциите од  ул.Андреја Зограф (опш Ѓорче Петров );
 • Во период од 08:40 до 15:00 часот, корисниците од с.калиште ,с.Ломница,С,Ѓурѓевиште (опш  Врпчиште);
 • Во период од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од с.Мажучиште,ул ,Орде Чопела на излез од Прилеп,ирма Стибера,Фирма Корвин Стоун,Фирма Агроинвест,Институт за Тутун,Хлорна Станица Песиобрци,Градски гробипшта   (опш Прилеп );
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел Македонска Каменица  Тачовци,с.Цера (опш Македонсак Каменица ).
 • Во период од 07:00 до 15:00 часот, корисниците од  Градско, Населба палестина ,дел од населба  Стопанствос. (опш Градско );
 • Во период од 09:15 до 14:30 часот, корисниците од Чашка, Гулевска населба ,св,БогородицаСогле,Бистрица,Црешнево,Богмила,Карчо,Нежилово,Папрадиште,ореше,Чеплес (опш Чашка );
 • Во период од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од с.Јеловјане,С.Урвич,с.Селце Кеч,Ново Село,Боговиње (опш Боговиње );

Поврзани објави

Електроснабдување 23.12.2022

Web Administrator

Земјотрес во Штип и околината

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе