Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 10.11.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел од с.Воѓани(опш.Прилеп);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од с.Подржи Коњ и с.Луке(опш.Кратово);
 • Од 08:30 до 16:30 часот, корисниците од ул.Пиринска- дел кон ул.Мице Козар(опш.Прилеп);
 • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од Индустринска бб(опш.Битола);
 • Од 11:00 до 12:00 часот, корисниците од сепрацијата пред влез во с.Стримница(опш.Тетово);
 • Од 08:00 до 09:00 часот, корисниците од Богданци од централниот дел на градот према влезот кон Гевгелија, Детска Градинка, Болница и други(опш.Богданци);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од на с.Шум-кај рибникот(опш.Струга);
 • Од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од Голема Речица(опш.Тетово);
 • Од 10:00 до 16:00 часот, с. Аџиевци и с. Присојница(опш.Струга);            
 • Од 06:30 до 14:00 часот, корисниците од Гевгечија околу Спортската сала на улицитe: Таља Бикова, Јане Сандански, Питу Гули, 26-ти Април и дел од улицата С.М.Данко околу Тобако продавницата(опш.Гевгелија);  
 • Од 11:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Старо село(опш.Тетово);
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од с.Пишица(опш.Пробиштип);
 • Од 14:40 до 15:40 часот, корисниците од Мажовци, Сепарација Ногаевци, Грнчиште, Скачинци, Кочилари, Ване Жито Кочилари, Јавор Транс, Лозар Ашауа, Бензинска Пумпа Караслари, Бензинска Пумпа Мак Петрол- Автопат -Градско, Водоврати, Виничани, Ногаевци, Млекара Ногаевци, Викендици Ногаевци, Градско, Жито Вардар Градско, Изолмонт, Агросвифт, Оранжерии Градско, Уланци, Ајдар, Мотел Македонија, Караслари, Под Чука, Чука, Штипски Пат, Бојаџина, Кланица, Младост, Црквино, Веноле, Ве Група Веноле, Изгрев Веноле, Црквино, манастир Св.Илија, Маврово База Стоби, Аеродром Росоман, Тргометал, Ладилник Шошев, Вигон, Свињарска Фарма, Наплатна Рампа, Аргеади, Горно Чичево, Долно Чичево, Крушевица, Подлес(опш.Велес);
 • Од 11:00 до 13:30 часот, корисниците од ул.14та Бригада,  ул. Душан Петревски, ул. Лазар Стоименов,  ул. Христијан Карпош, ул. Осоговска, ул. Цар Самоил(опш.Кочани);
 • Од 08:50 до 09:50 часот, корисниците од Градско, Жито Вардар Градско, Изолмонт, Агросвифт, Оранжерии Градско, Уланци, манастир Св. Илија, Бензинска Пумпа Мак Петрол- Автопат -Градско, Водоврати, Виничани,Ногаевци, Млекара Ногаевци, Викендици Ногаевци, Мажовци, Сепарација Ногаевци, Грнчиште, Скачинци, Кочилари, Ване Жито Кочилари, Јавор Транс, Лозар Ашауа, Бензинска Пумпа Караслари, Мажовци, Сепарација Ногаевци, Грнчиште, Скачинци, Кочилари, Ване Жито Кочилари, Јавор Транс, Лозар Ашауа, Бензинска Пумпа Караслари, Маврово База Стоби, Аеродром Росоман, Тргометал, Ладилник Шошев, Вигон, Свињарска Фарма, Наплатна Рампа, Аргеади,Горно Чичево, Долно Чичево, Крушевица, Подлес, Ајдар, Мотел Македонија, Караслари, Под Чука, Чука, Штипски Пат, Бојаџина, Кланица, Младост, Црквино, Веноле, Ве Група Веноле, Изгрев Веноле, Црквино(опш.Велес);
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат позади Труд(опш.Тетово);

                На ден 10.11.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од ул.2 и ул.3, дел од Визбегово, хотел Њу Стар и објектите околу хотел Њу Стар и објектите околу камп за азиланти, дел од Шуто Оризари(опш.Шуто Оризари-Бутел).

Поврзани објави

Крводарителски акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе