Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 05.12.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

   – Од 11:00 до 11:30 часот корисниците од с.Маврови Анови(општина Маврово-Ростуше).

   – Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од Сарамзалино:ТС Ист Вест(општина Штип).

   – Од 10:00 до 14:00 часот корисниците од с.Лажани, с.Дебреште, с.Саждево, с.Јакреново,Т- Мобиле Репетитори, с.Белушино, с.Кошино(општина Прилеп).

   – Од 08:00 до 15:00 часот корисниците од  Ул. Димче Милшевски, ул. Перо Наков Месер -Вардар, Интерпласт, Елмонд-електро и објекти во нивна близина(општина Гази Баба).

   – Од 08:30 до 10:30 часот корисниците од с.Бистренци(општина Кавадарци).

   – Од 08:00 до 15:00 часот корисниците од Ул.Фрањо Клуз бр.7(општина Аеродром).

   – Од 09:30 до 10:00 часот корисниците од с.Леуново, с.Никифорово(општина Гостивар).

   – Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од с.Долни и Горни Балван,с.Трегорци, и Бау Инжинеринг(општина Штип).

   – Од 10:00 до 10:30 часот корисниците од с.Маврови Анови и с.Маврово(општина Маврово-Ростуше).

   – Од 07:45 до 13:30 часот корисниците од викенд населба Пониква, хотел Магнолија и Осоговски Конак(општина Кочани).

   – Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од с.Калиманци, с.Тасковици, с.Срушино, с.Грљани, с.Шенкевци(општина Виница).

   – Од 08:35 до 14:30 часот корисниците од  с.Чифлик Пехчево, Стојче Подуево, с.Умлена(општина Делчево).

   – Од 08:00 до 16:00 часот корисниците од ул.Браќа Шемкоски, ул.Стојан Јошески и ул.Пиринска – дел од ТС Тризла 2 до ул.Стојан Јошески(општина Прилеп).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе