Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 01.03.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од улиците Крсто Баиќ и Јордан Џаџи-Константинов Џинот (општина Центар – Скопје);
  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од с Горно Нерези (општина Карпош – Сарај – Скопје);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Лабуништа – нас.Мустофци (општина Струга);
  • Од 08:30 до 09:40 часот, корисниците од Индустриска зона кон с.Сушица, како и од селата Сушица, Здуње и Лешница, како дел од селата Горна и Долна Бањица и Равен и дел од нас.Фазанерија; Од 09:30 до 13:00 часот, корисниците од с.Неготино и Индустриска зона с.Градец покрај авотпат Гостивар – Тетово (општина Гостивар);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Борино, Белушино и Селце (општина Крушево);
  • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од улиците Пиринска, Партизанска и Георги Димитров (општина Виница);
  • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од дел од град Тетово – објекти кои се наоѓаат на ул.Браќа Миладинови, од Шарена Џамија кон Флоринас (општина Тетово);      
  • Од 10:20 до 15:00 часот, корисниците од селата Кутретино, Суводол и Мургашево, АБ Солар, Комуналец Демир Хисар и Манастир Демир Хисар (општина Демир Хисар);
  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од делот сред с.Радање, позади Домот (општина Штип).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе