Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 04.07.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:45 до 13:00 часот, корисниците од селата Крушево, Трсино, Софинци, Максимци и Пеклани, Ителмак Пеклани (опш.Виница);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Древик и Древеник, предаватели на А1, МВР, ЕВН, МРД (опш.Битола);
  • Од 07:00 до 19:00 часот, корисниците од улиците Ѓорши Абаџиев, Дојранска, Васил Главинов и Ваташа и дел од ул.Мице Козар; Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од улиците Велешка, Дабнички Завој, Кобаш, Сремски Фронт, Авала и Богомила (опш.Прилеп);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Синичане (опш.Тетово);
  • Од 09:05 до 15:30 часот, дел од корисниците од с.Косевица (опш.Македонска Каменица);
  • Од 07:30 до 12:30 часот, корисниците од селата Сојаклари, Иванковци и Мамутчево, ф-ка Алевадо Сојаклари, Кумарино, Лозар Ново Село, Уни Агро Каратманово, Пумпи Иванковци (опш.Велес);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, маркетите Кипер и СТЦ на патот с.Опае – с.Оризаре, објектите на делот од с.Опае кон с.Слупчане, Бензинска Лук Оил на патот с.Опае – с.Оризаре (опш.Куманово);
  • Од 09:15 до 15:00  часот, корисниците селата Железна Река и Страјане; Од 09:25 до 14:30 часот, корисниците од с.Беличица (опш.Гостивар);
  • Од 09:15 до 15:15  часот, корисниците од дел од с.Лабуништа – нас.Костење (опш.Струга).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе