Сервисни информации

Прекин во електроснабдувањето

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 22.02.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

Од 08:45 до 9:30 часот, корисниците од улиците Младо Нагоричане, дел. од с. Тромеѓа (општина Куманово);

Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с.Саса, Моштица, Ѓорговци, Вера Јоциќ, Мечкаре, Маврово, Ристовци, дел од с.Косевица (општина Делчево);

Од 08:30 до 14:30 часот, корисниците од улиците Бранко Радичевиќ, дел од м. в. Гладно Поле, Ратко Митровиќ, Ул.Ѓорче Петров, од пруга до бензинска ПИН Петрол (општина Куманово);

Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од Академик Пенчо Давчев, до трафостаница Сателитска (општина Велес);

Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Маршал Тито делот кај Камел и околните објекти (општина Кочани);

Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од с. Бујковци, с. Бучинци, с. Мршевци, Мобимак с. Мршевци, горниот дел од село Ајватовци, с. Грушино, Мобимак (опш.Гази Баба);

Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од БРОДЕЦ, ХПП Вејачка река, БОЗОВЦЕ, ВЕШАЛА (општина Тетово);

Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од Зона Запад (областа помеѓу Окта и Лукоил на излезот од Охрид) (општина Охрид);

Од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од пред влез во с. Брвеница, објекти кои се кај Цока Јуниор (магацини, салон за свадби, фабрика за мебел) (општина Тетово);

Од 08:30 до 16:00 часот, дел од корисниците на ул. Караорман, и дел од ул. Илинденска (општина Битола);

Од 10:30 до 15:30 часот, корисниците од ДЕБАР – без напојување ќе останат жителите на нас. Коњаре (општина Дебар);

Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Васа Кошулчева, ОКТА бензиска, Лични карти, возачки и пасошко одделение, ул. АСНОМ и ул. Моша Пијаде, Пожарна, Здружение на возачи и Полигон (општина Велес).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе