Вести

Land Rover Defender Hard Top N1 на помош во Центарот за управување со кризи

За спроведување на мисијата за навремена реакција, ефикасност и соодветно искористување на ресурсите што се на располагање во случај на итна или кризна состојба, вработените на Центарот за управување со кризи годишно имаат над 100 интервенции низ Републиката. За полесно да одговорат на сите предизвици тие отсега имаат на располагање нов Land Rover Defender Hard Top N1 – убедлива комбинација на теренски способности, практичност и товарен простор.

Станува збор за поширок регионален проект за реализирање и имплементирање на дејност од јавен интерес. Новиот Land Rover Defender е отстапен на користење на ЦУК од страна на компаниите „Ауто Валис Дистрибјушн“ и „Аутомобили Гроуп“, регионалниот увозник заедно со дистрибутерот на возилата Jaguar и Land Rover.

Поврзани објави

Успешна завршница за реализација на решенија за намалување на ризици од катастрофи („Еко-ДРР“) што се имплементира со поддршка на јапонската ЈИЦА

Cuk Editor

Центар за управување со кризи – 18 години постоење, со благородната цел: – Безбедноста пред се! Qendra për menaxhim me kriza – 18 vjet ekzistencë, me qëllimin fisnik: – Siguria në radhë të parë!

Cuk Editor

Работилница во рамките на Иницијативата за безбедност од пролиферација

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе