Вести

АНГЕЛОВ ВО РАБОТНА ПОСЕТА ВО РЕНОВИРАНИТЕ ПРОСТОРИИ НА РЦУК ШТИП

Денеска, директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов, беше во работна посета во целосно реновираните простории на Регионалниот ЦУК Штип. Вработените го запознаа со нивната досегашна работа и со функционирањето на одделението 112 во Штип. Истовремено, при средбата со вработените, Ангелов, меѓу другото, ги запозна и со можностите за унапредување на работата во поглед на оперативните работи во делот на СОК, а секако и во делот на Секторот Е-112 во ЦУК.

Поврзани објави

РАБОТНИ СРЕДБИ ВО ЦУК ЗА КРАЕН ПРИЕМ НА СОФТВЕРОТ ЗА Е 112 ВО ДРЖАВАТА СО ЕВРОПСКИТЕ ИМПЛЕМЕНТАТОРИ

Cuk Editor

Презентирани сите активности коишто беа имплементирани и на терен од Проектот за градење на капацитети за екосистемски-базирано намалување на ризици од катастрофи „Eco-DRR“, поддржан од Агенцијата за меѓународна соработка на Јапонија – (ЈИЦА JICA).

Cuk Editor

РЦУК Кичево организира успешна акција за дарување крв по повод 18 години од формирањето на ЦУК

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе