Category : Сервисни информации

Сервисни информации

Крводарителни акции со граѓаните на Виница во просториите на Црвениот Крст, Традиционлна новогодишна акција во Струмица во просториите на Црвениот Крст и со граѓаните на Лозово во зградата на Општината Лозово.

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се следните крводарителни акции: Со граѓаните на Виница во просториите на Црвениот Крст, Традиционлна новогодишна...
Сервисни информации

Електроснабдување 28.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 28.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: • Во период од 08:30 до...
Сервисни информации

Електроснабдување 27.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 27.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: – Во период од 09:00 до...
Сервисни информации

Крводарителни акции Берово и Крива Паланка

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се следните крводарителни акции: -Со граѓаните на Берово, во просториите полициска станица; – Со граѓаните...
Сервисни информации

Крводарителна акција со граѓаните на Неготино

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планиранa е една крводарителна акција со граѓаните на Неготино во просториите на ЦК...
Сервисни информации

Електроснабдување 26.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 26.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: – Во период од 09:00 до...
Сервисни информации

Крводарителни акции 23.12.2022

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се неколку крводарителни акции и тоа: – со вработените во општина Центар Скопје – со...
Сервисни информации

Електроснабдување 23.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 23.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: – Во период од 09:00 до...
Сервисни информации

Крводарителни акции 22.12.2022

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се неколку крводарителни акции и тоа: – со вработените во ПИОМ Скопје – со вработените...
Сервисни информации

Електроснабдување 22.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека оради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 22.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: – Во период од 09:45 до...

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе