Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден  15.03.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

 • Од 11:30 до 13:30 часот, кориснциите од населба Трештен Дол, населба Осичка маала, населба Багла (општина Кратово );
 •  Од 10:00 до 13:00 часот, кориснциите од дел од село Кондово, дел од село Кучково (викендици), село Грачани, Караула Чашка (општина  Сарај – Ѓорче Петров );
 • Од 09:00 до 15:00 часот, кориснциите од ул. Марксова(општина Прилеп);
 • Од 08:00 до 10:00 часот, кориснциите од Бензинска пумпа Сателит 2000 и Хотел Сателит, нас.Карпош дел околу бензинска пумпа Сателит 2000 и Хотел Сателит (општина Куманово );
 • Од 09:00 до 11:00 часот, кориснциите од објекти од с.Кучково кон Крстот(општина Ѓорче Петров);
 • Од 09:20 до 14:30 часот, кориснциите од Асвалтна база Новосело, с. Ботун, фабрика КИНГ ФИЛД (општина Охрид );
 • Од 08:00 до 11:30 часот, кориснциите од ул. Ванчо Икономв, 11-ти март, Митршинска, Воденска, Скопска и Светиниколска(општинаШтип);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, кориснциите од дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во дел од населбата Горна Чаршија. Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од  дел од  с.Мала Речица, објекти кои се наоѓаат на патот кон Попова Шапка (општина Тетово );
 •  Од 07:30 до 14:30 часот, кориснциите од ул. Бајрам Шабани (општин Куманово);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Киро Ќучук(општина Велес);
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.Владимир Полежиновски(општина Центар);
 • Од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Дурачка Река-Ќусино и с.Дренак(општина Кратово);
 • 08:00 до 15:00 часот, корисницте од Драган Стопаревиќ,3 МУБ,Васил Драгомански, Стојан Арсов, Биљановце,Тоде Думба(општина Куманово);
 • 09:30 до 13:00 часот дел од корисниците од ул.Милан Марковиќ и околу објектот со бр.21Б (општина Ѓорче Петров);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул.Ганчо Хаџипанзов, дел од ул.Капештец, дел од ул.Димитар Пандилов, дел од ул.Питу Гули(општина Центар);
 • 08:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Дренак, с.Дурачка Река-Ќусино(општина Кратово).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе