Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 04.04.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 12:30 часот, корисниците од дел од индустриска зона Север: Еуропак, Фико-пласт, Савело, Изолмак, Јока, Дојрана, Пала, Вема ДООЕЛ Кристал, Бонус, Стокопром-М, ДГТ Жикол, Агро-Комерц, Мимоза,  Интер-Делта, Амор-Гарден, Ројал-Палас, Ангел Петрол, Боки Ресана. (општина Струмица);
  • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од ул.Слободан Јовановски, Брегалничка, Де Лукс ДОО Пекарница, ДООЕЛ Штип. (општина Штип);
  • Од 10:30 до 14:30 часот, корисниците од објектите на бул.8ми Септември од раскрсницата со Ул.Скупи до мостот на Вардар, од страна на Хубо Маркет. (општина Карпош);
  • Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Долно Соње, од маркет Рисал кон мв.Грчоица, с.Долно Соње, мв.Грчоица. (општина Сопиште);
  • Од 08:45 до 14:00 часот, корисниците од ул.Никола Парапунов ( Малеарди), дел од нас.6-та зона ( кон каналот), нас.Малеарди ( на влезот во Гостивар). (општина Гостивар);

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе