Вести

АНГЕЛОВ ВО РАБОТНА ПОСЕТА ВО РЕНОВИРАНИТЕ ПРОСТОРИИ НА РЦУК ШТИП

Денеска, директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов, беше во работна посета во целосно реновираните простории на Регионалниот ЦУК Штип. Вработените го запознаа со нивната досегашна работа и со функционирањето на одделението 112 во Штип. Истовремено, при средбата со вработените, Ангелов, меѓу другото, ги запозна и со можностите за унапредување на работата во поглед на оперативните работи во делот на СОК, а секако и во делот на Секторот Е-112 во ЦУК.

Поврзани објави

Состанок во ЦУК на Националното координативно тело за имплементација на барањата на НАТО

Cuk Editor

Градење на Регионални капацитети за управување со ризикот со пожари на отворен простор во Западен Балкан

Cuk Editor

ПОЗИТИВНА ОЦЕНКА НА ЕК ЗА БРОЈОТ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112 ВО ЦУК

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе