Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 01.02.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците:

  • Од 10:30 до 14:00 часот, корисниците од  ул.4 бр.235 Бардовци (општина Карпош)
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од С.Миладиновци Ул.8, Ул.10 и Ул.1 (општина Гази Баба)
  • Од 07:30 до 15:00 часот, корисниците од  ИНЏИКОВО: Улица 2, 4, 6, 8, 10, 11 и ул. Добре Ивановски (општина Гази Баба)
  • Од 07:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. 4 с. Студеничани, ул. 1 с. Студеничани (улица наспроти Каршиака)
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од с.Долно Количани (општина Студеничани)
  • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од  с. Ларце и од 09:00 до 13:00 часот корисниците од дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во дел од населба Деребој на патот за с.Фалише, дел од град Тетово, (Шамион,АТА, АЛБ МИл, Нијази,Хајпул до Нијази, Адили,АК) (општина Тетово)
  • Од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од  ул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска (општина Прилеп)
  • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од  дел од ул. Прилепска и од 12.00 до 14.00 часот ул Елпида Караманди (општина Бит6ола)
  • Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од  с. Мелница (општина Велес)
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од фирми во круг на Атом Стопански двор на ул. Теодосија Паунов (општина Кочани)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе