Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистибутивната мрежа на ден 30.04.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08:45 до 13.45 часот, корисниците од с.Подгорци.(Општина Струга)
 • Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул.1 Мај бр.2.(Општина Струга)
 • Од 09:30 до 11:00 часот корисниците од Индустриски дел после шумско Пехчево, Стара стаклара, ТС Прогрес.(Општина Пехчево)
 • Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од нас.Долно Коњаре Куманово ул.1.(Општина Куманово)
 • Од 09:20 до 11:20 часот корисниците од с.Добро Дол.(Општина Гостивар)
 • Од 12:30 до 14:00 часот корисниците од Равна Река.(Општина Пехчево)
 • Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул.Дрезденска.(Општина Карпош)
 • Од 09:30 до 15:30 часот корисниците од с.Требичино.(Општина Струмица)
 • Од 10:00 до 14:00 часот корисниците од с.Добрушево, с.Ношпал, с.Ивањевци, с.Подино, с.Св.Тодори, с.Клапеч, с.Лознани, Млин Лознани.(Општина Могила)
 • Од 07:15 до 13:00 часот корисниците од Б’С: Калин Камен, с.Б’с.(Општина Кратово)
 • Од 09:00 до 11:30 часот корисниците од ул. Перо Чичо кај ул. Ѓуро Ѓаковиќ, дел од ул. Ѓуро Ѓаковиќ кај ул. Перо Чичо.(Општина Куманово)
 • Од 10:00 до 15:00 часот крисниците од индустриска зона покрај автопат-кај Ненико.(Општина Гостивар)
 • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од с.Горно Седларце, дел од с.Камењане, објекти кои се наоѓаат кон автопатот, дел од, објекти кои се наоѓаат кон автопатот(Кика Мебел,Млин, Еуромебел,Сепарација,Есати Абдула, Мулти Парк Изаири,Меваип Јакупи, Циле Цау.(Општина Тетово)
 • Од 09:30 до 12:30 часот корисниците од с.Бардовци.(Општина Карпош)
 • Од 10:00 до 16:00 часот корисниците од место викано Црвен – фотонапонски електрични централи Преспа Солар 1, 2, 3 и 4  и Солар Парк1 и 2.(Општина Ресен)
 • Од 09:45 до 15:30 часот корисниците од с.Златари и село Сопотско.(Општина Ресен)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе