Сервисни информации

Електроснабдување 23.12.2022

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 23.12.2022 година без електрична енергија ќе останат:

– Во период од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од дел од с.Сарај улица 1 и улица 2.(опш.Сарај-Скопје);

– Во период од 11:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од ул.Владимир Каваев.(опш.Карпош-Скопје);

– Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Никиштане.(опш.Ѓорче Петров-Скопје);

– Во период од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од Хантерс ДООЕЛ во Катланово.(опш.Петровец-Скопје);

– Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Мукос, дел од ул. Марксова.(опш.Прилеп);

– Во период од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Булевар 1-ви Мај, поточно дуќаните од Ленски Мост до Сали Мост.(опш.Битола);

– Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски.(опш.Гостивар);

– Во период од 08:30 до 16:00 часот, дел од корисниците од ул. Прогрес и ул. Бистра, ул. Индустриска.(опш.Битола);

– Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Балиндолска и дел од ул.Иво Лола Рибар.(опш.Гостивар);

– Во период од 11:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Сарај, с. Гечерлија, с. Петралинци, с. Старо Балдовци, Хамзали, Рудник Огражден, с. Дрвош Индустриска зона Дабиле, Факултети.(опш.Струмица);

Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 24.12.2022 година без електрична енергија ќе останат потрошувачите од од ул.Ернест Телман во периодот од 11.00 до 13.00 часот (општина Аеродром).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Почувствуван земјотрес во Битолско

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе