Вести

Land Rover Defender Hard Top N1 на помош во Центарот за управување со кризи

За спроведување на мисијата за навремена реакција, ефикасност и соодветно искористување на ресурсите што се на располагање во случај на итна или кризна состојба, вработените на Центарот за управување со кризи годишно имаат над 100 интервенции низ Републиката. За полесно да одговорат на сите предизвици тие отсега имаат на располагање нов Land Rover Defender Hard Top N1 – убедлива комбинација на теренски способности, практичност и товарен простор.

Станува збор за поширок регионален проект за реализирање и имплементирање на дејност од јавен интерес. Новиот Land Rover Defender е отстапен на користење на ЦУК од страна на компаниите „Ауто Валис Дистрибјушн“ и „Аутомобили Гроуп“, регионалниот увозник заедно со дистрибутерот на возилата Jaguar и Land Rover.

Поврзани објави

ПОЗИТИВНА ОЦЕНКА НА ЕК ЗА БРОЈОТ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112 ВО ЦУК

Cuk Editor

ОДРЖАНА 50 СЕДНИЦА НА РШ НА РЦУК  КИЧЕВО

Cuk Editor

Ангелов на Комитет за отпорност на НАТО во Брисел

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе